Skip to content

Fotoretreat

Hva er en foto retreat?
Foto-retreat er en retreat som er ment å disippelgjøre, og gi en smak av stillhet med Herren, der det legges vekt på å benytte foto som verktøy i eget trosliv, for å fremme og formidle Guds rike. Foto-retreaten er for ungdommer og unge voksne i alder 15-25 år, og er i all hovedsak en stille-retreat.

Hvorfor skal dere booke en foto-retreat?
Gjennom å delta på foto-retreat vil ungdommer og unge voksne få innføring i, og praktiske øvelser i hvordan de kan benytte fotografi til å forandre eget trosliv, som igjen kan bidra til å fremme og formidle Guds rike.
Hensikten med foto-retreat er å forandre menneskers liv, ved å bidra til å disippelgjøre, inspirere, motivere, utruste, vekke, fornye og styrke den enkeltes trosliv gjennom fokus på stille stunder med Herren og fotografi.
Når den enkeltes trosliv med Herren fordypes, og baseres på tillit, tro og trygghet i Herren, vil den enkeltes trosliv smitte over på alle livets områder, som igjen vil utbre og formidle Guds rike til andre.

Se studieplanen her.

Hvor?
Sela foto er mobil, og reiser rundt til menigheter/organisasjoner som ønsker å tilby sine ungdommer/unge voksne et tilbud om foto-retreat.

Varighet og når?
Foto-retreat starter opp høsten 2022. Retreaten holdes fra fredag ettermiddag til søndag kveld, eller eventuelt i en skoleferie om ønskelig. (Ca. 25 timer)

Samarbeid
Det foreligger et samarbeid mellom menighet/organisasjon og retreatholder. Det vil si at menigheten stiller opp med måltider, samtaler, ev. overnattingsmuligheter for deltakerne, med nattevakt, etc. Retreaten har tatt hensyn til at deltakerne enten bor hjemme eller overnatter på stedet.

Deltakere:
Kristne ungdom og unge voksne i alder 15-25 år.
Foto-retreaten er på grunnleggende nivå. Det kreves ingen forkunnskaper. De trenger ikke å være veldig interessert i foto heller, men bør ha lyst til å bruke fotografi i eget trosliv. Deltakerne trenger bare Bibelen, skrivesaker og et kamera (for eksempel mobiltelefon-kamera) for å delta på foto-retreaten. Deltakeren må ha evne til å være alene og i stillhet, da dette er en stille-retreat.

Minimum 4 deltakere, maks 7 deltakere per retreat.

Pris:
Ut året 2022 er det introduksjonspris på foto-retreaten på 16 000 kr + reiseutgifter for retreatholder.
(Menigheten / organisasjonen betaler direkte til retreatholder, og styrer selv eventuell egenandel / innbetaling fra deltakerne.)

Hva er inkludert i prisen på foto-retreat?
– Retreatholder (Trine Kvalnes)
– Opplegg for 25 timers retreat
– Deltakerne holder fotoutstilling på slutten av retreaten – og inkluderer inntil 3 stk. A4 fotopapir per deltaker.
– Fotoutstilling av Trine Kvalnes sine bilder – til bruk i retreaten.
– Om det er egnet; skogsgalleri og bibelvandrings-sti.
– 20 % rabatt på Trine Kvalnes’ sine bøker, bilder og produkter (som er ment å være til inspirasjon og hjelp for kristne i deres trosliv)

 K-Stud
Kurset er per i dag under vurdering til å bli godkjent som studieopplegg hos K-Stud, hvilket betyr at menigheten/organisasjonen kan få støtte til denne retreaten derfra, om det blir godkjent.

BOOK EN FOTORETREAT HER

Om retreatholder
Jeg heter Trine Kvalnes og er 42 år. Jeg tok imot Jesus da jeg var 18 år, og har siden vært en disippel med en tro som gjennomsyrer hvert område i livet.

Jeg er utdannet i praktisk teologi, (fra Ansgar Teologiske Høgskole og Høgskolen i Staffeldtsgate), fotografi og visuell kommunikasjon. Jeg har vært felleskirkelig ungdomsleder i Kongsberg på tidlig 2000-tallet. Jeg har jobbet som journalist, fotograf og grafisk designer og har også jobbet i administrasjonen på Institutt for sjelesorg, der jeg fikk med meg flere sjelesorgkurs. I 2014 startet jeg opp mitt eget firma; Sela foto. Her har jeg drevet med foto, grafisk design og illustrasjon, samt noe forfattervirksomhet.

Jeg brenner for ungdommer, disippelgjøring og helliggjørelse, og har nå utviklet et konsept for foto-retreat som jeg tror vil være nyttig og gøy for kristne ungdommer og unge voksne. Her tar jeg i bruk hele mitt spekter av utdanninger og erfaringer i retreaten, og ønsker å se at ungdommer i enda større grad pleier den daglige, personlige relasjonen med Herren, og Guds Ord, som vil bidra til at ungdommer velger Guds vilje fremfor sin egen på daglig basis, som jeg håper vil kunne være med på å forandre det unge kristne miljøet i Norge.

Jeg går i Misjonssalen i Mandal (NLM), men begynte min trosvandring i Misjonskirken (Misjonsforbundet) i Kongsberg, med Ingulf Diesen som pastor. Hans iver etter Ordet smittet over, og jeg har siden min spede start som kristen hatt en brennende glød for Guds ord og helliggjørelse.

Kontakt meg ved behov for mer informasjon, spørsmål eller for å booke en foto-retreat.

Trine Kvalnes

Tlf.: 980 83 053
E-post: trine@selafoto.no
https://selafoto.no

instagram.com/selafoto
instagram.com/langs.veien
facebook.com/selakunstfoto