Skip to content

Nettbutikk

Bestilling gjøres
på telefon: 980 83 053
eller på e-post: trine@selafoto.no

Avglans. Ansikt til ansikt med evigheten

”Avglans. Ansikt til ansikt med evigheten” er en fotobok med sarte, fargerike og røffe kunstfotografier, tatt av fotograf Trine Kvalnes. Boken tar utgangspunkt i teksten ”Det er en tid for alt” som vi finner vi Forkynneren 3 i Bibelen. Den appellerer til ens indre landskap og stimulerer til refleksjon og ettertanke, med et blikk på Himmelen og evigheten. Boken passer like godt på stuebordet som på gjesterommets nattbord, på venterom og – andre ”pusterom” i hverdagen.

Pris: 349,- (+139 kr i frakt) 

Det gode liv

Boken ”Det gode liv” er en oppbyggelig kunstfotobok som byr på beskrivelser av det gode liv gjennom ord og bilder. Det brukes mange byggesteiner for å reise et byggverk. I denne boken er Ordene (hentet fra Guds Ord) byggesteiner til det gode livet. De er satt sammen med kunstfotografier, tatt av fotograf Trine Kvalnes, som bidrar til refleksjon og inspirasjon.

”Det gode liv” er en meningsfylt og vakker kunstfotobok til refleksjon og oppbyggelse. Teksten foran i boka er god lesning som bidrar til en dypere forståelse av bokas budskap, samtidig som den danner et meningsfylt bakteppe for det som er hovedinnholdet; nemlig vakre bilder og gode ord som både taler til hjertet og maner til ettertanke. Gjennom tekst, bilder og ord formidles et klart og inspirerende budskap om hva som virkelig gir oss ”det gode liv” på vår vandring mot Himmelen. Anbefales varmt!
– Elisabeth MH Ratterman, forfatter av ”Veien til det gode”.

Pris: 299,- (+139 kr i frakt) 

Dypdykk med skrivekløe

”Dypdykk med skrivekløe” er en notatbok for taler og bibelstudier, for de som liker å dykke ned i Guds Ord. Her oppfordres du til å notere, systematisere, kladde, skrible, rable og drodle. Notater for taler er ment å være et godt verktøy som kan hjelpe konsentrasjonen og for å få mest mulig utbytte av taler. Notatboken for bibelstudier er ment å gi deg nyttig hjelp for selvstendig studie i Bibelen. Her legges det til rette for åndelig vekst og bedre grep om både talerens budskap og intensjon, og hjelpe deg til dypdykk i Guds Ord.

Pris: 349,- (+100 kr i frakt) 

Bibelkort med kunstfoto

Disse oppbyggelige bibelkortene hjelper deg å feste blikket på Herren. På den ene siden har du bibelvers til oppmuntring, lærdom og trøst, og på den andre siden et kunstfotografi av høy kvalitet. Fotografiet gir rom for refleksjon, og kan hjelpe til med å huske bibelverset. Hver pakke har 75 ulike bibelkort. Bli minnet om Guds ord ved å trekke et av disse oppbyggelige bibelkortene daglig, slik at de kan være med på å ”la Kristi ord bo rikelig blant dere”. (Kol 3,16) Designet av fotograf Trine Kvalnes.

Pris: 198,- (+70 kr i frakt) 

Bokmerker

En god bok fortjener et vakkert bokmerke som gjør det enkelt å ta opp igjen leseøkten der man avsluttet den. Disse bokmerkene med vakre kunstfotografier minner leseren om et oppbyggelig bibelvers, og har samtidig skrivbare baksider, slik at man kan gi dem bort med en personlig hilsen. Designet av kunstfotograf Trine Kvalnes.

Pris: 89,- (+30 kr i frakt) 

Kunstkort A6 enkle

Kvalitetstrykk med blank bakside.

1 enkelt kort: 39 kr stk + frakt 
5 stk. (Et av hvert motiv) : 179 + frakt 

Kunstkort A6 doble

Kvalitetstrykk med mye plass til å skrive en personlig hilsen.

Enkelt: 49 kr stk + frakt 
Pakke med 5 stk. (Et av hvert motiv) : 219 kr + frakt 

 

Juleplanlegger

En velorganisert jul uten stress. En juleplanlegger. Str: A5 spiralisert hefte/bok.
Illustrert med streken “Bittelita”.

169 kr + frakt

 

 

Postkort og julekort A6

Med streken “Bittelita”

Enkelt kort: 29 kr stk. + frakt
Julekort pakke på 8 stk: 225 kr + frakt

Pakkelapper

Med streken “Bittelita” i A7 str.

10 stk: 59 kr + frakt
20 stk: 89 kr + frakt