Skip to content

Om/Kontakt oss

Kontaktinfo

Trine Kvalnes

 

Telefon: 980 83 053
(12.00- 17.00 hverdager)
trine@selafoto.no

4517 Mandal (og mobil)

Foretaksregisteret  NO 914 114 985
Sela foto (Halvorsen-Kvalnes)

Om Trine og Sela foto

Sela Foto er et enkeltpersonforetak drevet av Trine Kvalnes. Hun er kunstfotograf, og på sida jobber hun også som grafisk designer, og med en tegnestrek (Bittelita) og noen ganger er hun skribent. Trine bor i Mandal, Vest-Agder.

Trine er utdannet fra Universitetet i Buskerud Vestfold, på linjen for visuell kommunikasjon, (3 årig bachelor, ferdig 2017),  2 år fotografilinje, samt to år på tegning, form og farge på videregående nivå. (1997-2002) I tillegg har hun et år på Bjerkely folkehøyskole som stipendiat, på fotolinjen Global Image i 2007/2008. For utenom den kreative utdanningen har hun også en bachelor i praktisk teologi. (2004-2009)

Trine begynte å tegne så smått i 2012, og utviklet streken ”Bittelita”, som hun benytter seg av når hun illustrerer. Trine har også jobbet som frilansejournalist for ulike magasiner, ukeblader og aviser. Hun jobber hovedsakelig i illustrator, photoshop og Indesign, og med tegneutstyr og tegnebrett.

Visjonen bak det kreative arbeidet for Trine er å forvandle blanke ark til såkorn som fremmer Guds rike og forandrer liv.

Hensikten er å ære Gud og formidle Guds sak; Hans rike, Hans rettferdighet, evangeliet og Sannheten, samt å disippelgjøre og oppmuntre de troende. Målet med alt som gjøres er å være lys og salt i verden, et vitne og en representant for Herren. Målet er videre å inspirere, oppmuntre og utfordre til tro, tillit og dypere disippelliv. Målet er å disippelgjøre troende og inspirere deres åndelige liv, og øke appetitten til Gud og Guds ord.

Trine i media med debutantutstillingen “Et møte med livet” i 2009
Drammens Tidende
Bygdeposten
Eikernytt
Eikerbladet

Med beina på jorden og blikket mot himmelen